de Haagse kinderboekwinkel
Alice in Wonderland
Piet Heinstraat 2, Den Haag, T 070 310 6992, mail ons


basisonderwijs

Scholen en instellingen voor het basisonderwijs kunnen bij ons terecht voor hun schoolbibliotheek of themakoffers. Wij stellen graag een goed assortiment voor u samen, of kijken met u mee en kunnen waar nodig adviseren.

Scholen krijgen altijd de maximaal toegestane korting. We zorgen ervoor dat we de boeken persoonlijk en zo snel mogelijk bij u komen afleveren.

 

Kinderboeken over vriendschap staan centraal in de Kinderboekenweek 2018, die loopt van woensdag 3 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Jozua Douglas, bekend van o.a. De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli. Het motto bij het thema Vriendschap is Kom erbij!

De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018 is illustrator Milja Praagman.

Informatie voor basisscholen

Bent u werkzaam in het onderwijs? Informatie over de Kinderboekenweek, gericht op scholen, is te vinden op de webpagina: kinderboekenweek.nl/school >. Er is ook een speciale onderwijswebsite, onderwijs.kinderboekenweek.nl waar u aanvullend lesmateriaal bij het jaarlijk te bestellen lespakket kunt vinden. 
 Lespakket kinderboekenweek 2018

€ 18,75

Sigmund weet wel raad met kinderen

€ 12,50

Na zijn succesvolle therapie voor managers en vrouwen, laat dokter Sigmund nu zijn licht schijnen over de opvoeding. Kinderen willen aandachte en duidelijke regels, maar worden aan hun lot overgelaten omdat papa en mama het zo druk met zichzelf hebben. De gevolgen zijn driftbuijen, vechtpartijen, prinsessengedrag en dramatische bedrituelen bij... de ouders. Kinderen en ouders hebben behoefte aan rust, reinheid en Ritalin en vinden dit bij onze kleine psychiater, bij uitstek kenner van de kinderziel.